

## Urban Agriculture and Innovative Production Advisory Committee Public Meeting #9 Agenda Wednesday, April 10, 2024 | 2:00 PM - 4:00 PM (ET) Zoom for Government

For more information regarding meeting registration, public comments and more, visit our website: https://www.usda.gov/partnerships/federal-advisory-committee-urban-ag

Time	Topic	Presenter(s)
1:45 p.m.		
15 minutes	Zoom webinar room opens. Panelists and support staff join to test their technology.	
2:00 p.m.	Welcome	Markus Holliday, Coordinator
2:05 p.m.		
10 minutes	Opening Remarks	Brian Guse, Designated Federal Officer
2,15 n m		
2:15 p.m. 15 minutes	Address Public Comments	Full Committee
13 minutes	Address Fublic Collinetts	ruii committee
	Proposed Recommendations	
	- Investment in Education in Urban and	
	Innovative Production	
	- Amend NRCS High Tunnel Initiative	
2:30 p.m.	- Increase Technical Support for Urban	
30 minutes	Producers through Cooperative Extension	Full Committee
3:00 p.m.		
10 minutes	Break	
3:10 p.m.		
40 minutes	Proposed Recommendations (cont'd)	Full Committee
2,50 n m	Clasing Remarks	Prior Cusa Designated Federal Officer
3:50 p.m.	Closing Remarks	Brian Guse, Designated Federal Officer
4:00 p.m.	Adjourn	