

Urban Agriculture and Innovative Production Advisory Committee Public Meeting Agenda Tuesday, August 1, 2023 | 3:00 PM - 6:00 PM ET Zoom for Government

For more information regarding meeting registration, public comments and more, visit our website: https://www.usda.gov/partnerships/federal-advisory-committee-urban-ag

Time	Topic	Presenter(s)
2:45 p.m.		
15 minutes	Zoom webinar room opens. Panelists and support staff join to test their technology.	
2.00		
3:00 p.m. 5 minutes	Welcome & Attendance	Markus Holliday, Coordinator
3 minutes	Welcome & Attendance	Warkas Homady, Coordinator
3:05 p.m.		Brian Guse, Designated Federal
5 minutes	Opening Remarks	Officer
3:10 p.m.		Angie Mason, Chairperson
10 minutes	Address Public Comments	Tara Chadwick, Co-Chairperson
	Deliberation/Voting on Proposed Recommendations	
	- Surplus Food Recovery	
3:20 p.m.	- Compostable Food Packaging Standards	
40 minutes	- & More	Full Committee
4:00 p.m. 10 minutes	Break	
10 minutes	Бтейк	I
4:10 p.m.		
50 minutes	Continue Deliberation	Full Committee
5:00 p.m.		
10 minutes	Break	T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
5:10 p.m.		
45 minutes	Continue Deliberation	Full Committee
5:55 p.m.		Brian Guse, Designated Federal
5 minutes	Closing Remarks	Officer
6:00 p.m.	Adjourn	